Infrarood verwarming

print-art-welltherm-002

Infrarood verwarming

Welltherm

In tegenstelling vot een conventionele verwarming, zal men met infrarood panelen geen lucht opwarmen. Een infrarood paneel straalt een frequentie uit van 10.0000 Nm. Deze straling kan je vergelijken met zonnestraling. De zon warmt ook geen lucht op maar enkel de objecten die zich op aarde bevinden.

De Welltherm infrarood panelen zullen dus alle objecten die zich in de kamer bevinden (tafel, stoelen, muur, plafond, vloer) opwarmen en deze zullen op zichzelf de aanwezige lucht verwarmen. Het grote voordeel is dat er zich dus ook geen lucht circulatie en stofverplaatsing plaats vind. Dit geeft een aangenaam warmtegevoel dat men enkel terug kan vinden in de zonnewarmte.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Infrarood panelen

Welltherm

Onze infrarood panelen zijn onmiskenbaar, een aangename aanwinst voor uw huis. Van Spiegel infrarood verwarming in de badkamer tot schilderij verwarming met een Monet motief in de woonkamer – Uw fantasie kent geen grenzen meer.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

badkamer-verwarming-spiegel-infrarood-paneel-infrarood-verwarming-handdoekdroger Welltherm

Alle voordelen van Weltherm infrarood verwarming in een oogopslag

– Snelle montage
– Eenvoudige bediening
– Gezond
– Kwaliteit service
– Energie zuinig
– Eenvoudige installatie
– Uniek design
– 5 jaar garantie

Het Duitse Welltherm verwarmingssystemen zijn van de hoge kwaliteit. Veilige verwarming voor mensen en dieren.

welltherm infrarood paneel print

Welltherm – Veel meer dan enkel een infrarood wandverwarming

U bepaalt zelf of u uw infrarood wandverwarming wil gebruiken als een decoratief item of subtiel wil integreren in uw kamer design. Naast de vele ontwerp eigenschappen is de verwarming zelf onovertroffen. Je verwarmt met elektriciteit, maar verwarming met infrarood panelen van Welltherm heeft vele voordelen ten opzichte van alternatieve verwarming methoden – effectiever dan met infrarood panelen kun je energie niet gebruiken.

Welltherm muur verwarming bereikt dankzij de infrarood-technologie, een uniform oppervlakte temperatuur tot 125 ° C, waardoor de warmte gelijkmatig verdeeld wordt overal, zelfs in grote kamers. De warmtebron van Welltherm infrarood verwarming is gemaakt van hoge kwaliteit silicone verwarming.

welltherm infrarood paneel print

Capaciteit

De hoge thermische capaciteit (tot 230 ° C) en de levensduur van de warmtebron kan aanzienlijke voordelen bieden, meer dan het vaak gebruikt carbon of polyester materiaal.

De kleuren en motieven van Welltherm muurverwarming worden ingebrand in het glas, de kleuren en motieven verkrijgen daardoor een unieke dieptewerking. De oppervlakken zijn UV-bestendig en krasvast. Welltherm infrarood panelen kunnen overal worden geïnstalleerd en meegenomen worden bij verhuis. Deze flexibele verwarmingssystemen kunnen eenvoudig en goedkoop in hun toepassingsgebied gebruikt worden.

welltherm infrarood paneel print

Toepassingen

Of u nu een huurder of eigenaar bent, met een Welltherm infrarood verwarming verwarmt u slim en effectief. Door het lage gewicht, kunnen de Welltherm infrarood panelen in elke kamer, ongeacht het gebruik, gemonteerd worden aan plafonds of wanden. Ze kunnen worden geïnstalleerd op zowel gipsplaat, metselwerk, hout of beton. Aangezien u kan bepalen hoe uw Welltherm panelen er uit zullen zien, ze passen naadloos in uw persoonlijke ruimte concept. En als je ooit zou verhuizen – geen probleem – neem uw verwarming makkelijk mee.