LED Kaders infrarood panelen

welltherm kaders

LED kaders infrarood panelen als frame

Welltherm omlijsting

Combineer jouw infrarood verwarming op basis van je eigen ideeën.

Naast de frameloze versie zijn alle Welltherm infrarood panelen te verkrijgen met een led frame. 

Om de infrarood verwarming zit een omlijsting waarbij kleine led-verlichting in is verwerkt. Je haalt hiermee het beste van twee werelden naar voren. 

De combinaties met de Welltherm infrarood panelen zijn onbeperkt, omdat je ook onze gekleurde RAL infrarood verwarming kan voorzien van een duurzaam LED kader. 

De kaders voor de Welltherm infrarood verwarming zijn verkrijgbaar als omlijsting om het paneel, een Led verlichting frame en als inbouwframe. Kaders met leds zien we vaak terug bij de plafond panelen en als infrarood spiegelpaneel in de badkamer. Met de montage frames verzinken de panelen in het plafond of wand.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Infrarood verwarming kaders

Welltherm frame

Onze infrarood panelen zijn onmiskenbaar, een aangename aanwinst voor jouw huis. Van spiegel infrarood verwarming in de badkamer tot infrarood verwarming kunst met een Monet motief in de woonkamer. Jouw fantasie kent geen grenzen meer. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

welltherm infrarood paneel print

Lijst je infrarood panelen in

Standaar worden de Welltherm infrarood panelen geleverd zonder frame. Je hebt de optie om de infrarood verwarming te voorzien van led kaders. Dit is een omlijsting om het infrarood paneel heen. Kies een subtiele witte of crème kleurig infrarood paneel met led lichten of ga voor meer opvallende kleuren. Alles is mogelijk met de Welltherm kaders infrarood panelen. 

De infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren en tinten. Lijst bijvoorbeeld de infrarood verwarming met persoonlijke foto in. Het is te vergelijken met een foto inlijsten, alleen nu met een warmte element aan de muur of plafond. Bij de kunst warmtepanelen staan de led kaders als een schilderij aan de muur. Evenals een spiegel met led verlichting.

Inbouwframe plafond of wand

Als er geen vrij muuroppervlak beschikbaar is, raden we aan het paneel aan het plafond te monteren. In de vorm van een mat wit metalen paneel valt dit nauwelijks op en is het optimaal geplaatst voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit staat bijvoorbeeld mooi in de woonkamer, gang, kinderkamer, keuken of slaapkamer. 

Het inbouwframe is geschikt voor infrarood plafond- en wandpaneel. De installatie wordt bijna onzichtbaar in combinatie met onze inbouwframes. Hierdoor komt de infrarood verwarming gelijk met het plafond of de wand.Het standaar inbouwframe is gemaakt van wit gelakt metaal, RAL kleurcode 9003. Het oppervlak is afgewerkt in mat satijn. De kaders en infrarood panelen maak je eenvoudig schoon met een vochtige doek. 

welltherm infrarood paneel print foto

In alle ral kleuren verkrijgbaar

Kies voor frames infrarood panelen

LED Lichtframe

Qua prestaties is de plaatsing van een infrarood paneel aan het plafond het beste, omdat je dan geniet van de grootste warmte verspreiding van bovenaf. Bij renovatie is het gemakkelijk om bestaande bekabeling te gebruiken. Maar het vervallen van bestaande lichtpunten schrikt sommige mensen af. 

Daarom heeft Welltherm een lichtframe ontwikkeld dat zonder een extra stroomkabel, een aangenaam warm wit en dimbaar licht afgeeft. Efficiënte Led-lichtstrips in het armatuur, stralen hun licht gelijkmatig uit dankzij een witte, doorschijnende strooilicht cover. 

LED lichtframe voor metalen en glazen panelen

Het lichtframe is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dankzij de modulaire opbouw is het lichtframe geschikt voor alle Welltherm infrarood panelen. Dit geldt dus voor zowel de metalen als glazen warmtepanelen. 

Het lichtframe bedien je met een optioneel verkrijgbare afstandbediening met wand schakelaar. Dankzij het formaat van 55 x 55 mm past de schakelaar in het frame van de gangbare schakelaars van bekende fabrikanten. 

Het lichtframe is geschikt voor infrarood panelen aan de muur en plafond. Het Led lichtframe is een aantrekkelijke accessoire, vooral ook bij spiegelpanelen aan de muur. 

Comfort van LED lichtframe op een rij:

– Eenvoudig achteraf inbouwen bij Welltherm panelen.
– Efficiënte led-technologie met warm wit licht.
– Optioneel dimbare led-transformator met ontvanger.
– Optioneel met design wandschakelaar universeel formaat van 55 x 55 mm. 

Standaard 5 jaar garantie

Kies voor Welltherm

Plafond infrarood verwarming

Infrarood paneel installeer je aan de muur of het plafond. Voor grote ruimtes, zoals de woonkamer adviseren wij altijd een plafond paneel te gebruiken. Een plafond infrarood verwarming heeft namelijk een groot warmte bereik. Doordat de stralen van boven komen, wordt ook gelijk de vloer heerlijk warm. Je hebt geen vloerverwarming meer nodig. 

De installatie van een plafond infrarood verwarming is redelijk eenvoudig dankzij de montage beugel en het installatie pakket. Wil je het paneel in het plafond laten verzinken kies dan voor de plafond inbouwframe. Mocht je toch hulp wensen, schakel dan onze vakkundige installatie dienst in.

Wand infrarood panelen

De Welltherm panelen monteer je aan een vrije wand in de kamer. De muur infrarood warmtepanelen zijn in vele designs verkrijgbaar, zodat er altijd wel een ontwerp bij zit welke bij jou in de smaak valt. Gebruik de verwarming als decoratief item of kies voor een subtiele crème RAL infrarood verwarming waarmee het paneel opgaat in het kamer ontwerp. 

Welltherm infrarood panelen gebruiken de ESHC infrarood-technologie, waarbij een uniform oppervlakte temperatuur wordt bereikt tot 120°C. Deze technologie zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor tevens een hoog rendement wordt bereikt. De warmtebron van Welltherm infrarood verwarming is gemaakt van hoge kwaliteit silicone verwarming. 

welltherm infrarood paneel print kaders infrarood panelen
welltherm paneel print foto kaders infrarood panelen

Efficiente infrarood warmte voor de gang

Architectonisch gezien, heeft de gang de afgelopen decennia een zichtbare verandering ondergaan. De voorheen vaak donkere hal zonder verwarming en met weinig flair, is een open en verbindende ruimte geworden in het midden van het huis. Daardoor is de warmtevraag in de gang gestegen. 

Een populaire oplossing is een infrarood verwarming met spiegel en kader. Door het spiegeloppervlak wordt het gevoel van ruimte positief beïnvloed, waardoor de gang er groter uit ziet. 

Als het geen spiegelverwarming zou moeten zijn dan adviseren wij een geschikte metalen plafondverwarming, bij voorkeur met een montageframe, welke verzonken is in het plafond. Dat is ook prijstechnisch een zeer goed alternatief. 

Duitse kwaliteit infrarood verwarming

De infrarood verwarming van Welltherm staat voor Duitse kwaliteit. Alle ir panelen worden stuk voor stuk met de hand geproduceerd in Duitsland. De hoge kwaliteit uit zich in een hoog rendement. Je bespaart met de infrarood panelen van Welltherm wel tot 40% op de energiekosten ten opzichte van een traditionele verwarming. 

Welltherm heeft een grote keuze aan design verwarming. Naast de LED kaders infrarood panelen kan je ook kiezen voor een infrarood verwarming Stone Art uitvoering. Deze hebben een marmeren look en staan ook prachtig in een frame. Of kies voor de krijtbord infrarood verwarming welke je met echt krijt beschrijft.

Infrarood verwarming voor bedrijven is ook populair. Print het logo van je bedrijf erop, zodat je gelijk reclame maakt. Het je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op of kijke gelijk in onze online shop. 

Unieke Welltherm ESHC-technologie

Bespaar tot 40% op de stookkosten