Infrarood verwarming voor bedrijven

welltherm infrarood paneel print zwart

Verwarming voor bedrijven

Welltherm

Een goed binnenklimaat zorgt voor een hogere productiviteit en gezonde medewerkers, Welltherm infrarood panelen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. De gelijkmatige warmte voorkomt tocht, stof circulatie, droge lucht en elke regio gelijk van temperatuur.

Uw medewerkers zullen zich beter concentreren op het werk en minder last hebben van verkoudheid. De infrarood verwarming panelen kunnen worden opgehangen aan het plafond of aan de muren.

Door de draadloze thermostaten, kunnen de infrarode panelen van Welltherm individueel geregeld worden. Vooral in grote kantoren kan men zo gemakkelijk verschillende temperaturen realiseren in verschillende afdelingen.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Infrarood verwarming bedrijfspand

Welltherm

Door de efficiënte verwarmingstechniek, zijn de Welltherm infrarood panelen bijzonder geschikt voor gebruik in commerciële omgevingen.
Ze kunnen worden gebruikt in zowel kleine bedrijven als in kantoren, winkelcentra, markthallen en galeries. De infrarood panelen zijn eenvoudig te installeren en hebben geen extra ruimte voor sturing of leidingwerk nodig.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

welltherm infrarood paneel print foto

Besparing op energiekosten

U kan tot 50% op de energiekosten besparen. Aangezien u uw radiator individueel kan ontwerpen, passen ze gemakkelijk in het concept van uw bedrijf. Of gebruik het infrarood paneel voor reclame doeleinden en print het bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo.

In principe kunt u de Welltherm infrarood panelen gebruiken in elke industriële sector, omdat hun oppervlak krasvast en zuurbestendig is.

Ze zijn gemakkelijk te monteren en werken plaatsbesparend in fabrieken, garages, werkplaatsen, magazijnen en archieven waar ruimte en plaatst meestal beperkt is.

Welltherm print art infrarood panelen

Alle voordelen van Weltherm infrarood verwarming in een oogopslag

– Snelle montage
– Eenvoudige bediening
– Gezond
– Kwaliteit service
– Energie zuinig
– Eenvoudige installatie
– Uniek design
– 5 jaar garantie

Het Duitse Welltherm verwarmingssystemen zijn van de hoge kwaliteit. Veilige verwarming voor mensen en dieren.