RAL infrarood verwarming

welltherm infrarood paneel print

Alle kleuren op je infrarood paneel

Welltherm RAL infrarood verwarming

Alle kleuren van de regenboog als infrarood verwarming

Een vurig rood warmtepaneel in de slaapkamer, tinten van blauw voor de keuken of wil je liever een subtiele beige. 

De Welltherm infrarood panelen kunnen worden ontworpen in alle standaard RAL-kleuren en zijn individueel aan te passen aan jouw woonlandschap.

Naast de frameloze versie heeft Welltherm ook de mogelijkheid om LED kaders infrarood panelen te leveren. Het frame is voorzien van zuinige led-verlichting.

Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw woning of kantoorruimte te verwarmen met infrarood warmte. Gezond, duurzaam en zuinig in verbruik. 

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Welltherm RAL infrarood verwarming

Kies de kleur die bij je past

Door de enorme keuze aan kleuren en uiteenlopende klant wensen wordt ieder kleuren infrarood paneel individueel geproduceerd. Kies de grootte van het warmtepaneel, vervolgens of je een paneel van metaal of glas wilt, dan het vermogen (aantal watt) en geef de RAL kleurcode aan ons door. Wij zorgen dat het infrarood paneel in de juiste kleur snel bij jou thuis wordt afgeleverd.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

Welltherm print-art

Welke RAL kleur kies je?

De kleurrijke infrarood panelen van Welltherm zijn in alle RAL kleur codes verkrijgbaar. Kies de kleur die bij je past en bij jouw interieur. Kies voor een onopvallende kleur aan de muur of plafond, zodat je amper ziet dat er een warmtepaneel hangt. Je kan ook voor opvallende kleuren gaan, welke de kamer kleur geven. 

Voor iedere kamer kan je een andere kleur kiezen. Welltherm maakt gebruik van een gestandaardiseerd kleurensysteem, waardoor de kleuren niet afwijken. Wij verzekeren je dat de RAL kleur die je kiest, ook echt de kleur is die op het infrarood verwarmingspaneel wordt uitgevoerd. Niet donkerder of lichter, precies zoals jij de kleur hebt gekozen. 

Naast de reguliere kleur aanduiding heeft elke kleur zijn eigen RAL nummer. Je kiest heel eenvoudig op de RAL pagina de kleur uit en geeft het bijbehorende kleurnummer aan ons door. Wij zorgen ervoor dat jouw infrarood paneel exact in deze RAL kleur wordt gemaakt. 

Kenmerken RAL infrarood verwarming

De RAL-kleur infrarood verwarming voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen als bijvoorbeeld onze spiegel infrarood verwarming:

– Individueel gemaakt in iedere gewenste RAL kleur. 
– 100% Made in Germany.
– Voorzien van zeer efficiënte verwarmingstechnologie.
– Gemaakt van robuust ESG veiligheidsglas of metaal..
– IP54-klasse, spatwaterdicht. Veilig voor gebruik in de badkamer.
– Gebruik van zeer hoogwaardige materialen.
– Met ingebouwde overhitting sensoren
– Slank warmtepaneel van 2 cm, ruimtebesparend.
– Snelle levering en productietijd.
– Mooie gepolijste randen.
– Eenvoudige installatie met meegeleverde installatie kit en montagebeugel.
– 5 jaar garantie

welltherm infrarood paneel

Standaard 5 jaar garantie

Kies voor Welltherm

welltherm infrarood paneel print zwart krijtbord

Muur infrarood verwarming

De RAL infrarood verwarming kan je zowel aan de muur of het plafond monteren. Dankzij de meegeleverde montagebeugel is de installatie eenvoudig. Door ons unieke bevestigingssysteem lijkt het net alsof het warmtepaneel in de lucht zweeft. De infrarood verwarming hangt zeer strak aan de muur. Je ziet niet eens de bevestiging zitten. 

De moderne infrarood panelen van Welltherm zijn standaar verkrijgbaar in een strakke uitvoering van glas of metaal zonder frame. Tevens is het mogelijk om het kleurenpaneel in te lijsten. De frames zijn uiteraard ook verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Een RAL verwarming is ook verkrijgbaar met handdoek beugels.Altijd een warme badkamer en droge handdoeken.

Gekleurd plafond paneel

Het voordeel van infrarood verwarming is dat je deze zowel aan de muur als het plafond kan monteren. Het voordeel van plafond verwarming is dat je geniet van een wijde warmte verspreiding. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt ook de vloer heerlijk warm. Vergelijkbaar met een vloer verwarming. 

Voor grote ruimtes adviseren wij altijd een plafond paneel te monteren. Welltherm verwarming bereikt dankzij de infrarood technologie, een uniform oppervlakte temperatuur tot 120 graden Celsius, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Gebruik de verwarming als decoratief item of kies voor subtiele kleur waarmee het paneel opgaat in het interieur. 

W

Goedkoop woning verwarmen

Infrarood panelen zijn de ideale oplossing om jouw oude energie slurpende verwarming te vervangen. Zowel vanuit ecologisch als financieel oogpunt. Infrarood panelen zijn een stuk voordeliger dan een warmtepomp die veel stroom nodig hebben om warmte op te wekken. 

De warmtepomp heeft ook nog eens een zeer hoge investering. Infrarood verwarming is goedkoop in de aanschaf en levert een heerlijk gelijkmatige warmte af. De temperatuur is constant en de vochtigheidsgraad blijft op niveau. 

Na een opwarming van 8 tot 12 minuten geeft de infrarood verwarming nog zo’n 30 tot 40 minuten gelijkmatige warmte af. Door het trage afkoelproces blijft de temperatuur lang hoog, zodat je geen nieuwe stroom hoeft aan te spreken. En dus een laag verbruik realiseert.

In alle ral kleuren verkrijgbaar

Kies voor infrarood verwarming

Welltherm hoge kwaliteit verwarming

Welltherm maakt enkel en alleen gebruik van hoogwaardige producten voor het samenstellen van de infrarood verwarming. Zoals warmtegeleider, bekabeling, voorkant paneel, isolatie en de geïntegreerde thermostaten. 

De hoogwaardige infrarood technologie zorgt voor een hoog rendement met lage energie kosten. Welltherm is van Duitse makelij en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Alleen op deze manier wordt een lange levensduur. 

Een bewijs van de hoogste kwaliteit en productveiligheid is onze DIN EN ISO 9001: 2015 gecertificeerde productiefaciliteit in Lüdenscheid, evenals de VDE- certificering van onze glas panelen en de TÜV-certificering van onze metaalserie. Bij Welltherm ontvang je overigens standaard 5 jaar garantie!

welltherm nederland garage verwarming thermostaten
welltherm infrarood paneel print foto contact

Welltherm ontwerp mogelijkheden

De ontwerp mogelijkheden zijn bij Welltherm grens overschrijdend. Naast de RAL panelen kan je ook kiezen voor een infrarood verwarming met persoonlijke foto of afbeelding. Ook zeer geschikt als infrarood verwarming voor bedrijven. Bedruk het paneel bijvoorbeeld met het bedrijfslogo. 

Met een spiegel paneel in de badkamer heb je nooit meer een beslagen spiegel na het douchen. Een infrarood verwarming kunst is als een schilderij aan de wand. De krijtbord infrarood verwarming beschrijf je keer op keer met echt krijt. Handig in de keuken voor de boodschappenlijst, maar ook ideaal voor de kinderkamer. 

Misschien ben je op zoek naar een verwarming met een motief? Kies dan voor de Stone Art serie. De infrarood verwarming Stone Art heeft een marmeren look. De ontwerp mogelijkheden zijn enorm groot. Laat ons je adviseren of koop direct in onze online shop. 

Unieke Welltherm ESHC-technologie

Bespaar tot 40% op de stookkosten